Znalezione obrazy dla zapytania owoce

JADŁOSPIS

 

PN

16.10.17

Ś-  Baton  z masłem(1,7) szynka konserwowa (6) kawa z mlekiem(1,7) woda źródlana.

II -Śniadanie –  owoce suszone

O- Zupa ogórkowa ze śmietaną, jogurtem(1,7,9) naleśniki z serem białym, truskawkami  i miodem(1,3,7) kompot.

P- Chleb z masłem(1,7) pasta z ryby wędzonej (4) herbata  z cytryną. 

WT

17.10.17

Ś- Baton z masłem(1,7)jajecznica na parze (3) kawa z mlekiem(1,7) woda źródlana.                     

II -Śniadanie – owoce świeże                                                                                         

O- Zupa włoska z kaszą manną(1,9)ziemniaki, indyk w sosie  własnym, kalafior z wody, kompot(1,3)                                                                           

P – Chleb mieszczański z masłem(1,7)sałata zielona, kiełbasa sucha, krakowska, herbata z cytryną(6)    

 ŚR

18.10.17             

Ś- Zupa mleczna, płatki śniadaniowe, chałka z masłem i miodem  (1,7) woda źródlana                                                              

O- Zupa pieczarkowa ze śmietaną, jogurtem, łazanki z kapusta kiszoną, mięsem, kompot(1,7,9)             

P- Chleb z masłem, kiełbasa szynkowa, papryka świeża(1,6,7)herbata z cytryną.  

CZW

 19.10.17

Ś- Baton na słodzie żytnim z masłem, pasztet z drobiu, kawa z mlekiem (1,6,7)woda źródlana

 O-Zupa pomidorowa ze śmietaną, jogurtem, pyzy z mięsem okraszone cebulką, kompot(1,7,9)

 P- Chleb z masłem schab pieczony(1,6,7),ogórek zielony, herbata z cytryną  

 PT

20.10.2017

Ś- Baton z masłem, dżem słodzony sokiem, kakao (1,7)woda źródlana

O – Barszcz czerwony ze śmietaną, jogurtem (7,9 )placki  ziemniaczane, kompot.(1,3,9 )  

 P- Chrupki kukurydziane, sok Hortex

PN

23.10.17

Ś- Baton z masłem(1,7)filet wędzony z indyka(6) kawa  z  mlekiem, woda źródlana (1,7)      

II-Śniadanie- owoce suszone

O- Zupa jarzynowa ze śmietaną, jogurtem(1,7,9)ryż na mleku   z jabłkiem, cynamonem, miodem(1,3,7) kompot

P – Chleb z masłem, ryba w oleju (1,7,4) herbata z  cytryną.                                     

WT

24.10.17

Ś- Chleb orkiszowy z masłem, kiełbasa szynkowa, kawa z mlekiem, woda źródlana (1,7)

II-Śniadanie-  owoce świeże

O-Zupa selerowa z grzankami, ziemniaki, kotlet mielony wieprzowo- drobiowy, mizeria z jogurtem,(1,3,7)kompot                                                             

P- Baton z masłem, pomidor (1,7)herbata z cytryna.         

ŚR

25.10.17  

Ś- Chleb z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup, musztarda (1,6) herbata z cytryną.    

O-Zupa kalafiorowa ze śmietaną, jogurtem, spaghetti z sosem  bolońskim (1,7,9) kompot.     

P- Budyń z miodem(1,7)

 CZW

 26.10.17

Ś- Chleb słonecznikowy z masłem, jajko gotowane, kawa z mlekiem(1,6,7) woda źródlana.                           

O- Rosół z makaronem, ziemniaki, bitki wołowe, kapusta czerwona, kompot.(1,3,9)

 P- Chleb z masłem, pasta mięsna, ogórek konserwowy herbata z cytryną.

 PT

27.10.17

Ś-  Baton  z masłem, ser żółty, kakao (1.7) woda źródlana

O- Żurek śląski ze śmietaną, jogurtem, jajkiem i kiełbasą, ryba panierowana, kapusta kiszona zasmażana, kompot(1,3,4,7)                                             

 P- Jogurt z owocami(7)

 

 

                                                                                                                                                             

                                                

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treść rocznego planu pracy

Treść programu wychowawczego

Informacje o rekrutacji, zasady rekrutacji